Liridonsilka.blogg.se

Bakom kulisserna hos div.1 laget Motala AIF FK.

Game, set, match - 6-1 mot Assyriska

Kategori: Allmänt

Inför 412 personer på soliga idrottsparken tvålade vi till Assyriska med hela 6-1

Förberedelserna inför matchen var riktigt bra och alla spelare var sugna på att visa hemmapubliken vad man går för. Robin Bornehav öppnade målskyttet i den 22 minuten på sin egen straffretur. I den 34:e minuten klev jag fram för att slå matchens andra straff, det resulterade i en 2-0 ledning.

Andra halvlek hann knappt starta innan vi ökade på vår ledning, 3-0 genom MAIFs egna Hamsik , Renato Rako. Assyriska stack upp på en fast situation och reducerade, 3-1 av Igor Cavkov. Kortvarig glädje för gästerna från Norrköping. Mr MAIF ( John Erlandsson ) klev upp på ett anfall och glidtacklade in 4-1. 5-1 kom genom Robin Bornehav efter ett mönsteranfall och 6-1 målet gjordes av Ilir Terbunja.

Riktigt roligt för Mr MAIF att få göra ett mål, han blev även mycket välförtjänt utnämnd till matchens lirare. Vi hoppas att John Erlandsson håller sig skadefri och fortsätter prestera. Med sin rutin och sina ledaregenskaper leder han vårt lag. Jag tycker att vi gör en av säsongens bästa prestationer, bra och fartfyllt anfallsspel kombinerat med teknisk briljans äger vi matchen från början till slut. Det var roligt att se att så många tog sig till idrottsparken denna soliga måndag för att heja fram oss. Vi spelare vill tacka för stödet och hoppas att många återvänder nästa match som är på torsdag.

Tyvärr blev vår målvakt Rickard Göthberg skadad och var tvungen att kliva åt sidan. Hur lång tid vår nyckelspelare blir borta är högst osäkert. Det är inte många som säger emot mig när jag rankar honom som seriens i särklass bästa målvakt. Vi hoppas att han snart är tillbaka...

Kortvarig njutning av gårdagens vinst. Redan på dagens träning började förberedelserna inför nästa fight. Vi löpte en hel del och sedan gick vi över till att spela smålagsspel. Stämningen var på topp under hela träningen och det märks att vi är ett sammansvetsat gäng.

Bakom kulisserna: Ibrahim Alushajs nya "målfrilla" gjorde ingen succé. Besart Kalludra , varför sprang du ut till långsidan vid varje avblåsning? Var du på scoutuppdrag? IK Brages supportrar var i Motala för att lämna över en banderoll som hängt på Domnarsvallen i 3 år, supportrarna visade sin kärlek till vår tränare samtidigt som man hyllade honom för hans tid i IK Brage. Fint och respektfullt av Serik Fans som supporterklubben heter.

Nästa match : 18:15 torsdag 20 juni på idrottsparken