Liridonsilka.blogg.se

Bakom kulisserna hos div.1 laget Motala AIF FK.

Cuz i´m back, back again…

Kategori: Allmänt

I lördags åkte vi ner till Nybro för att först och främst vinna åttondelsfinalen mot Borås AIK. Vi lyckades besegra Boråsgänget på straffar efter en mycket väl genomförd match av båda lagen. Åttondelsfinalen spelades i ett mycket högt tempo, båda lagen skapade många heta målchanser och efter att domaren blåst av matchen stod det 4-4 på resultattavlan. Våra straffskyttar höll sig kalla under avgörandet och en plats i kvartsfinalen var säkrad.

 I kvartsfinalen fick vi möta duktiga Malmö City. Trots en bra prestation från vår sida inkasserar vi en förlust och där med tog vårt ”futsaläventyr” slut. Under matchens gång gör vi för många misstag som motståndarna tar vara på. Vi tar lärdom av misstagen och blir bättre!  Sammanfattningsvis gör vi en fullt godkänd prestation i Futsal-SM. Nu är det slut på inomhusspelet för vår del och all fokus kommer att läggas på utomhussäsongen. På söndag åker vi ner till Jönköping för att spela vår första träningsmatch 2014. Det ska bli oerhört kul och spännande att börja med matchspelet och förberedelserna inför seriestarten

 

Cuz i´m back, back again…

 

Muhammed Abdulrahman

Född: 1989

Position: Forward

Favoritlag: Arsenal

Favoritspelare: Thierry Henry

Tidigare klubbar: Syrianska, Elfsborg, GAIS & Värnamo

 

Vad har du för individuell målsättning samt målsättning med laget?

- Spela en effektiv och offensiv fotboll. Vi ska ge 100 % varje match och förhoppningsvis ska det räcka till poäng. Jag vill naturligtvis göra mycket mål och hjälpa mitt lag i offensiven. I varje match kommer jag göra mitt bästa för att laget ska lyckas ta poäng samt hålla mig skadefri.

 

Vilka är dina främsta egenskaper som fotbollsspelare?

- Jag är väldigt stark samt bra på att skydda bollen. Snabb med och utan boll och bra på att avsluta. Jag gör allt som krävs för att bollen ska rulla förbi mållinjen!

 

Hur känns det att komma tillbaka till Motala?

-Oerhört skönt! Motala är en fin stad med många härliga människor. Det känns bra att komma tillbaka till ett hårdsatsande lag med mycket bra ledarstab och många duktiga fotbollsspelare. Jag trivs väldigt bra i denna miljö.

 

Muhammed är en mycket nära och god vän till mig. Han har en underbar personlighet och inställning till fotboll. Hans närvaro kommer att höja laget på och utanför planen. Det känns riktigt bra att ha MOMO ( artistnamn) tillbaka i Motala AIF!