Liridonsilka.blogg.se

Bakom kulisserna hos div.1 laget Motala AIF FK.

Inför matchen mot Spårvägen, round 2!

Kategori: Allmänt

Klockan har precis blivit 08:20 och bussen har börjat rulla mot huvudstaden. Det är dags för seriespel mot Spårvägen som parkerat på en niondeplats i tabellen. Förra mötet slutade 1-0 till oss efter mål av John Erlandsson. Laget vi ska möta idag är storväxt och spelar en traditionell fotboll med en 4-4-2 uppställning. När Spårvägen gästade Motala idrottspark krigade laget på riktigt bra, vi förväntar oss att det blir samma matchbild som senast med mycket närkamper och framförallt mycket löpmeter. 
 
Vi har tränat fyra pass denna vecka. Många av oss har visat fin form efter matchen mot Åtvidaberg och jag hoppas att formen håller i sig under höstsäsongen. Axel Konradsson gör debut i dagens match, Konradsson som är ny i laget har visat att han besitter många vassa kvalitéer. Till denna fight åker arton spelare för att försöka kamma hem tre viktiga poäng. Hela truppen är skadefri och ingen är avstängd. Valon Silka är den enda som inte är med i bussen, han har nyligen anlänt till truppen efter sin semester. Det skulle vara riktigt skönt att inleda höstsäsongen med en seger! 
 
I bussen: För er som är intresserade av att veta vad spelarena gör innan bortamatcherna kan få lite information här. Längst fram i bussen sitter alla ledare, de snackar minnen osv. I mittenskiktet sitter balkanligan + John Erlandsson. Jag är alltså inräknad i balkanliga. Alla spelare sitter för sig själva förutom jag och Renato Rako, vi kan liksom inte dela på oss! Renato och jag brukar oftast kolla youtubeklipp på sköna italienska lirare eller på ett klipp där Justin Bieber uppträder i Victoria secret show. Längs bak sitter grabbarna från Linköping med sina mobiler. I många fall har Kenny Ljungqvist med sig någon film som man kan kolla på om man är intresserad av det.
 
Nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på musik innan vi stannar i Nyköping för att äta. Ha d gott ! Ciao
Kommentera inlägget här: