Liridonsilka.blogg.se

Bakom kulisserna hos div.1 laget Motala AIF FK.

Endast seger gäller!

Kategori: Allmänt

Skrev inget blogginlägg efter matchen mot Assyriska, för er som inte var på plats kan jag meddela att vi åkte till Norrköping och gjorde det som krävdes för att vinna, inte mer. En match där vi kontrollerade händelserna från början till slut. Resultat : 0-3
 
Samtliga spelare som deltagit på träningarna visar god form. Tränarna var mycket nöjda med söndagens träningspass, det var bra intensitet, mycket närkamper och vi gjorde mycket mål. Klubben har gjort klart med mittbacken Mate Dujilo från Vikingur ( Isländska ligan ) Mate har representerat Motala AIF vid tidigare tillfällen och gjort det riktigt bra innan han blev utlandsproffs i Finland. Mate är en fysisk spelare som är följsam och väldigt duktig i luftrummet, med andra ord ett riktigt bra tillskott i vår trupp. 
 
Idag gästar Smedby från Norrköping idrottsparken i Motala. Vi vann mot våra kommande motståndare på deras hemmaplan med siffrorna 1-4 efter några härliga mål. En förväntad matchbild - Tror att våra motståndare kommer att backa hem med hela laget för att stänga ytorna och sedan försöka kontra in någon boll. På gårdagens träning fick vi taktiska direktiv av våra tränare, vi vet hur Smedby spelar och vad vi bör se upp för. Vi bör se upp för Smedbys forward Niklas Moberg som ligger två i skytteligan med sina 10 gjorda mål. Moberg gjorde Smedbys tröstmål senast vi möttes. Springer vi mer än motståndarna, tacklas mer och har bra fart på bollen så kommer vi att ha goda chanser till att kamma hem alla poängen som står på spel. Naturligtvis är vi favoriter inför denna drabbning, men det gäller att vi har rätt inställning och är ödmjuka inför uppgiften. 
 
Vi har två raka hemmamatcher denna vecka, nästa hemmamatch är på Söndag. Vi är inne i en viktig period där vi måste hålla koncentrationen uppe samt behålla den goda formen. Motala AIF får absolut inte tappa några onödiga poäng i detta skede av serien. Vi i spelartruppen hoppas att ni fortsätter att stötta oss under matcherna, stödet betyder mycket. 
 
I övrigt : Mina päron och min kära lillebror har kommit hem efter deras semester i Kosovo. Det betyder att huset är nystädat, bilarna är fulltankade , kylskåpet är fullt och lillebror spöar skiten ur mig på FIFA! Såg min moderklubb vinna mot Mjölby AI efter imponerande spel i andra halvleken, hoppas att deras form håller i sig och att man klättrar några placeringar. La liga , Bundesliga och PL har startat, nästa vecka startar världens vackraste liga, SERIE A! Omgångens skräll stod Aston Villa för, slog Arsenal med 1-3 på Emirates! Barcelona stod för omgångens kross då man slog Levante med hela 7-0 på hemmaplan. Omgångens lirare går nog till Robin Van Persie, den mannen är magisk, vilka underbara mål han gör, det är helt sjukt! 
 
Nu ska jag ladda på ordentligt. Mot ännu en seger. Matchstart 19:00 
 
Forza Motala ! Ciao 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: